El Gouna er en liten intim by som ligger ved den nydelige Rødehavskysten. Byen har en 10 km lang strandlinje, og de ca. 10.000 eiendommene er spredd ut over et vakkert område med et stort nettverk av laguner og øyer. Byen byr på meget god infrastruktur, og alt du har behov for av tjenester. Den korte avstanden til Hurghada gjør at El Gouna er lett tilgjengelig fra alle destinasjoner i Europa. På El Gounas flotte sandstrender kan en nyte solen og livet året rundt.

 

El Gouna er en unik perle blant alle Rødehavsdestinasjoner. Byen er designet ut fra et helhetsbilde, der det er full harmoni mellom det planmessige og arkitektoriske, og fremstår som komplett og vakker.

 

Områdets prisvinnende arkitektur er en blanding av tradisjonelle og moderne løsninger, og er skapt av en rekke prestisjetunge arkitekter. Blant annet har italienske Alfredo Freda og amerikanske Michael Graves satt sitt umisskjennelige preg på byen.

Byen huser en rekke forskjellige grupper mennesker, og tiltrekker seg alt fra kulturelt interesserte, sportsentusiaster og velhavende livsnytere.